Koffie Express

Vriesdroog koffie systeem

Een kopje koffie gezet volgens de Vriesdroogmethode kenmerkt zich door de snelheid. Binnen 8 seconden heeft u een heerlijk kopje koffie, espresso of cappuccino.

Vriesdroogkoffie is instantkoffie met een heerlijke smaak. De machines zijn snel, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in het onderhoud. Doordat de machine diverse smaken kan bereiden, kunt u uw klanten of medewerkers keer op keer een verrassend kopje koffie serveren.

Een aantal beschikbare systemen:

Onderhoud en service

Het vriesdroog systeem vraagt weinig onderhoud. Dagelijks dient u zelf de onderhoudsknop in te drukken en het systeem reinigt zichzelf. Bijvullen naar behoefte en u kunt weer heerlijke koffie serveren. In ieder geval moet het apparaat een keer per jaar door een monteur gezien worden. Mocht er veel koffie gezet worden, moet de monteur een keer extra langskomen.

Koffie Express heeft al jaren de expertise in huis om de dagelijkse verzorging van uw automaten uit handen te nemen. Een vakkundig operator reinigt en vult de automaat bij. Daarnaast voert hij of zij tevens preventief onderhoud uit. Zo bent u verzekerd van een optimale kwaliteit van de consumpties en een goed functionerende automaat.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.