Koffie Express

Freshbrew koffie systeem

Freshbrew koffieautomaten geven met één druk op de knop en binnen enkele seconden een heerlijke warme drank om van te genieten. Iedere kop wordt vers gefilterd van gemalen koffie. Ook een kan koffie is zo getapt. De uitgebalanceerde prijs-kwaliteit verhouding maakt de automaten interessant voor organisaties die hoge eisen stellen aan smaak, keuzemogelijkheden en gebruiksgemak, maar die ook op de kosten letten.

Een aantal beschikbare systemen:

Onderhoud en service

Dit systeem is voorzien van een knop om het dagelijks spoelen eenvoudig te houden. Wij van Koffie Express adviseren om een keer per week de brewer (soort filter) grondig te reinigen. Zo blijft uw koffie smakelijk en uw apparaat in goede conditie. U kunt de verse koffie op basis van verbruik eenvoudig bijvullen. Hoe vaak een monteur uw apparaat moet zien, is afhankelijk van het gebruik. Dit zal minstens een keer per jaar zijn.

Koffie Express heeft al jaren de expertise in huis om de dagelijkse verzorging van uw automaten uit handen te nemen. Een vakkundig operator reinigt en vult de automaat bij. Daarnaast voert hij of zij tevens preventief onderhoud uit. Zo bent u verzekerd van een optimale kwaliteit van de consumpties en een goed functionerende automaat.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.