Koffie Express

Verse bonen koffie systeem

Koffie Express lever ook een Verse Bonen systeem. Met dit systeem wordt ieder kopje koffie vers gezet. De koffiebonen worden vlak voor gebruik extra fijn gemalen om te kunnen worden gebruikt. Het water wordt onder hoge druk door het koffiemaalsel geperst. Van 'boon tot bakkie', verser kunt u uw Koffie niet uit een automaat krijgen!

Een aantal beschikbare systemen:

Onderhoud en service

Het bonensysteem vraagt wat meer onderhoud om een lekker bakkie te kunnen blijven zetten. Dagelijks spoelt u het apparaat met de daarvoor bestemde knop. Een keer per week is de brewer aan de beurt. Deze moet u dan grondig reinigen met een speciaal reinigingsmiddel. Als u tijdig de bonen bijvult, blijft u verzekerd van een smakelijke kop koffie. De monteur komt er gemiddeld twee keer per jaar aan te pas, uiteraard ook weer afhankelijk van het aantal gezette kopjes koffie.

Koffie Express heeft al jaren de expertise in huis om de dagelijkse verzorging van uw automaten uit handen te nemen. Een vakkundig operator reinigt en vult de automaat bij. Daarnaast voert hij of zij tevens preventief onderhoud uit. Zo bent u verzekerd van een optimale kwaliteit van de consumpties en een goed functionerende automaat.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.