Koffie Express

Welk koffie systeem

De methoden die worden gebruikt om de koffie te zetten verschillen. Want: komt men met een grote groep mensen vrijwel tegelijk pauzeren of arriveert men verspreid? Is er de mogelijkheid om het apparaat te onderhouden of is deze er niet? Wij van Koffie Express leveren vier soorten systemen. Neem vrijblijvend contact met ons op om vast te stellen welk systeem het beste bij uw wensen past.

Vriesdroog

Een kopje koffie gezet volgens de Vriesdroogmethode kenmerkt zich door de snelheid. Binnen 8 seconden heeft u een heerlijk kopje koffie, espresso of cappuccino. Vriesdroogkoffie is instantkoffie met een heerlijke smaak. De machines zijn snel, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in het onderhoud. Doordat de machine diverse smaken kan bereiden, kunt u uw klanten of medewerkers keer op keer een verrassend kopje koffie serveren.

Meer informatie over Vriesdroogkoffie

Liquid

Het Liquid systeem gebruikt sterk geconcentreerde koffie, gezet volgens een speciale methode van Douwe Egberts. De koffie wordt vervolgens luchtdicht verpakt en diepgevroren. De pakken worden ontdooid en in het apparaat wordt er heet water aan toegevoegd. Dit systeem geeft een heerlijke kop koffie.

Meer informatie over Liquid koffie

Freshbrew

Freshbrew koffieautomaten geven met één druk op de knop en binnen enkele seconden een heerlijke warme drank om van te genieten. Iedere kop wordt vers gefilterd van gemalen koffie. Ook een kan koffie is zo getapt. De uitgebalanceerde prijs-kwaliteit verhouding maakt de automaten interessant voor organisaties die hoge eisen stellen aan smaak, keuzemogelijkheden en gebruiksgemak, maar die ook op de kosten letten.

Meer informatie over Freshbrew koffie

Verse bonen

Met een Verse Bonen apparaat wordt ieder kopje koffie vers gezet. De koffiebonen worden vlak voor gebruik extra fijn gemalen om te kunnen worden gebruikt. Het water wordt onder hoge druk door het koffiemaalsel geperst. Van boon tot bakkie, verser kunt u uw Koffie niet uit een automaat krijgen!

Meer informatie over verse bonen koffie

Naast de koffie-automaten levert Koffie Express ook Cup a Soup-, frisdrank- en snoepautomaten. Neem voor meer informatie contact met ons op.