Koffie Express

Over koffie

Voor veel mensen is een lekker kopje koffie onderdeel van de dagelijkse voeding. Wij van Koffie Express kunnen bij u op kantoor zorgen voor het lekkerste kopje koffie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Even een momentje voor uzelf, of juist gezellig met elkaar: een kopje koffie kan op ieder moment van de dag. Koffie is niet alleen een smaakvol drankje, het heeft ook effect op de gezondheid.

Zo heeft koffie bijvoorbeeld een opwekkend effect. Door de cafeïne in koffie worden de zintuigen verscherpt en voelt men zich alerter en minder vermoeid. Ook levert een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse benodigde hoeveelheid vocht en bevat koffie bovendien waardevolle antioxidanten en mineralen.

Heeft u zich ooit weleens afgevraagd waar koffie vandaan komt? Waar het groeit en hoe het bloeit? Op welke manieren koffie kan worden verwerkt en hoe koffie wordt geïxporteerd?

Wist u bijvoorbeeld dat koffie in meer dan 70 landen wordt verbouwd? En dat de meeste koffieplantages voorkomen in een brede tropische zone om de evenaar, die we de koffiegordel noemen?

Meer weetjes en informatie over koffie is te vinden op http://koffie.info.